Yleinen kategoria > Yleinen Keskustelualue

Metsästyskoulutus -viikonloppu

(1/1)

Reetta:
Tervehdys kaikille Lapin spanielikerholaisille.

Lapin Spanielikerhon Facebook -sivuilla käydyn keskustelun innoittamana on päätetty pitää metsästyskoulutus -viikonloppu kerhon nimissä.

Ilmoille heitettyä ajatusta on nyt sen verran viety eteenpäin, että hallitukselle on lähetetty virallinen esitys, että kerhon nimissä ja tukemana koulutus järjestettäisiin, ensisijaisena vetäjä Aija Manelius ja paikkana Jupon Erä Pessalompolossa. 

Hallitus on tämän esityksen hyväksynyt ja toivotulle kouluttajalle on lähetty pyyntö tulla tänne kauas pohjoiseen.  Tämän enempää asia ei vielä ole kuitenkaan edennyt, joten kaikki te kerholaiset, jotka haluatte heti alusta lähtien mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan koulutusta, voisitteko ilmoittaa halukkuutenne tähän ketjuun tai minulle sähköpostilla rmantovaara[at]gmail.com  Muutama henkilö on jo mukana järjestelyissä, mutta loputkin ovat erittäin tervetulleita.

Tietysti otamme vastaan myös ideoita ja toiveita koulutuksen suhteen ja ne pyritään ottamaan järjestelyissä huomioon, vaikka niiden esittäjä ei käytännön järjestelyihin haluaisi/voisi osallistua.  Itse koulutukseen ovat tulevaisuudessa ensisijalla kaikki Lapin spanielikerhon jäsenet.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta